Tilausristeilyt Helsingissä

Millainen olisi sinun unelmapäiväsi merellä? Kerro meille, niin järjestämme sen!

Järjestämme tilausristeilyt Helsingistä jopa 35 hengelle. Tilausristeily kulkee sinne, minne asiakas haluaa. Upeat aluksemme lipuvat vaikka kauniiseen Porvoon saaristoon, jopa Viroon saakka! Veneitä löytyy moniin eri vaatimuksiin, ja aluksia ohjaa erittäin kokenut kippari, joka henkilökuntineen varmistaa sinun ja seurueesi viihtymisen. Tilausristeilyistä vastaa Nordic Swan Cruises, joka on osa Helsingin Venetaksia.

Itämeren maukkain merimenu kauden parhaista raaka-aineista

Siinä missä meri on meille sydämen asia, niin on myös ruoka. Halutessanne katamme pöytään Olon keittiömestarin, Antti Riihimäen, suunnitteleman merimenun juomineen. Takaamme parhaimmat makunautinnot, jotka saaristosta löytyvät.

Jos koette, että hyvän ruoan ja juoman ohessa olisi hauska rentoutua merellisten harrastusten merkeissä, niin voimme yhdistää risteilyynne esimerkiksi kalastuksen tai hauskan rib-safarin.

Lue lisää täältä ja ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistanne!

Valmiit risteilypaketit

Tilausristeilyjen lisäksi valittavana on valmiita risteilypaketteja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Helsingin parhaat palat -veneretki tai Suvisaaristo Cruise? Tutustu risteilymahdollisuuksiin ja koe Helsingin saaristo muistorikkaimmalla tavalla!

tilausristeilyt

Jaa sivu