Merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaiset palveluksessasi

Tarjoamme laadukkaat venetaksipalvelut

Me Helsingin Venetaksissa olemme kokeneita ja koulutettuja merenkulun sekä asiakaspalvelun ammattilaisia. Tavoitteemme on tarjota turvallisinta, tasokkainta ja täsmällisintä kuljetusta kauneimmilla merireiteillä, jotka kulkevat Helsingin saaristosta aina Viron rannikolle saakka. 

Yrityksen ohjaimissa toimii sen perustaja Mikko Kempas, joka on koulutukseltaan perämies ja kauppatieteiden maisteri. Mikolla on kokemusta aina maailman meriltä asti! Koko henkilökuntamme koostuu kielitaitoisista asiakaspalvelun ammattilaisista.

Olemme osa Nordic Swan Cruisesia, joka vastaa tilaus- ja valmisristeilyjen toteutuksesta. Kuulumme myös Suomen Matkustajalaivayhdistykseen, ja noudatamme korkeita turvallisuus- ja laatukriteereitä. Olemme mukana Itämerihaasteessa, joka edellyttää meitä huomioimaan kaikessa toiminnassamme Itämeren hyvinvoinnin.

Parasta palvelua sinulle ja seurueellesi

Panostamme alustemme laatuun sekä palvelun tasoon, ja asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Valitsemme kiinnostavimmat reitit ja katamme pöytään maukkaimman merimenun.

Olipa kyseessä ammattiin liittyvä siirtyminen haastavissa olosuhteissa tai kesäinen virkistysmatka ystävien kesken, hoidamme kyydin aina vankalla ammattitaidolla.

Tyylillä, taidolla, turvallisesti ja täsmällisesti – siten sinua palvelemme. Ota yhteyttä! Takaamme viihtyisimmän ja ikimuistoisimman retken.