Nordic Swan charter boat Nordic Swan charter boat

NORDIC SWAN EDUSTUSVENE

Nordic Swan edustusvene on suunniteltu ja rakennettu korkeatasoisiin päiväristeilyihin. Alus edustaa suomalaista veneenrakennustaitoa parhaimmillaan.Alusta on käytetty useissa valtiovierailuissa ja vaativissa edustustilaisuuksissa.

Nordic Swanilla nautitaan myös upeista makuelämyksistä, jotka laivamme huippukokki valmistaa paikan päällä. Aluksella on myös anniskeluoikeudet ja hyvällä maulla valittu viinilista.

Nordic Swan on erittäin merikelpoinen ja nopea alus. Viihtyisästä pääsalongista avautuu avarat merimaisemat, jonne mahtuu mukavasti 14 asiakasta. Tiikkikalustein sisustetulla, viihtyisällä peräkannella on isot tilat jopa 20 henkilölle, jossa voimme järjestää myös erilaisia aktiviteetteja kuten kalastusta, viinin
maistelua ja livekokkausta.

Veneessä on A-oikeudet ja hyvä valikoima temperoituja juomia. Koko peräkansi saadaan katettua tarvittaessa ikkunallisella ja valoisalla kuomulla.

Veneessä on saniteettitilat.

SÄÄLTÄ SUOJASSA SATOI TAI PAISTOI

Peräkansi saadaan tarvittaessa kokonaan katettua säänkestävällä valoisalla kuomulla.

Huom! Aluksen pienen syväyden ja kaadettavan maston ansiosta pääsemme risteilemään kätevästi kauneimmat reitit, mm. Laajasalon ympäri.

Siten sinua ja seuruettasi palvelemme. Olemme ylpeitä ja iloisia osaamisestamme, josta myös asiakkaat ovat runsain sanoin kiitelleet. Ota yhteyttä ja tule kokemaan muistorikkaimmat hetket merellä! Takaamme, että tulette viihtymään.

Tekniset tiedot:

  • Pituus: 14,5 m
  • Leveys: 4,2 m
  • Henkilömäärä: max. 35
  • Rolls Royce vesijetit
  • Koneteho: 1200 hv
  • Matkanopeus: n. 25 solmua
Nordic Swan charter boat Nordic Swan charter boat Nordic Swan charter boat