Nordic Swan charter boat Nordic Swan charter boat

NORDIC SWAN EDUSTUSVENE

Nordic Swan edustusvene on suunniteltu ja rakennettu korkeatasoisiin päiväristeilyihin. Alus edustaa suomalaista veneenrakennustaitoa parhaimmillaan. Se onkin kyydinnyt tyylikkäästi lukuisia arvovieraita.

Nordic Swanilla nautitaan myös upeista makuelämyksistä, jotka laivamme huippukokki valmistaa paikan päällä. Aluksella on myös anniskeluoikeudet ja hyvällä maulla valittu viinilista.

Nordic Swan on erittäin merikelpoinen ja nopea alus. Salonkiin mahtuu yhtenäisesti istumaan 16 matkustajaa ja tarvittaessa keulassa on eristetty, privaattisalonki 6 henkilölle. Tiikkikalustein varustetulla peräkannella on tilaa jopa 20 asiakkaalle. Veneessä on saniteettitilat.

SÄÄLTÄ SUOJASSA SATOI TAI PAISTOI

Peräkansi saadaan tarvittaessa kokonaan katettua säänkestävällä valoisalla kuomulla.

Huom! Aluksen pienen syväyden ja kaadettavan maston ansiosta pääsemme risteilemään kätevästi kauneimmat reitit, mm. Laajasalon ympäri.

Siten sinua ja seuruettasi palvelemme. Olemme ylpeitä ja iloisia osaamisestamme, josta myös asiakkaat ovat runsain sanoin kiitelleet. Ota yhteyttä ja tule kokemaan muistorikkaimmat hetket merellä! Takaamme, että tulette viihtymään.

Tekniset tiedot:

  • Pituus: 14,0 m
  • Henkilömäärä: max. 35
  • Rolls Royce vesijetit
  • Moottorit: 2 x 500 hv Mercedes-Benz diesel
  • Matkanopeus: n. 25 solmua
Nordic Swan charter boat Nordic Swan charter boat Nordic Swan charter boat